Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.96 km
Tid: 22:45
Årets finale i BSC. Har ett mål før dagens løp, slå John Arvid. Legger meg bak pulja ut fra start for å se hvordan de tenker. Finner bra flyt til og med til post 5 og ligger nok godt an i pulja her, ligger hvertfall først av de som har samme gafling. Men ut fra post 5 leser jeg til post 9 (6 på hodet) og tar ut mot den antatt post 6. Finner ikke ut dette før jeg nesten er helt nede på post 9. Tror da at løpet er kjørt men gønner på videre og springer bra videre. Inn i post 9 (når jeg skal til post 9) er jeg hakk i hel på JAD. Han er usikker på veivalget ned til post 10 og jeg løper forbi han. Får en liten 10 sekunder inn i posten da jeg ser mot feil "hule". JAD legger seg i rygg helt opp til post 13 hvor han rykker i fra. Har ingenting å svare med og ender fire sekunder bak han til slutt. Burde ha prøvd ett lite rykk før for å riste han løst, men tørde ikke selv om jeg visste at han kom til å komme i spurten. Allt i alt ett brukbart løp både fysisk og o-teknisk etter en helg med forkjølelse og mange harde løp/økter.