Distância: 4.8 km
Tempo: 33:36
Pulsação média: 162
Pulsação máxima: 174
Med 5 uker gammelt brudd i v. kne og plantar fascitt under h fot hadde jeg absulutt ingen forhåpninger om noe annet en å prøve å komme meg gjennom 5 løp i kort klassen i årets O-Ringen. Nedmelt fra ordinær H50 til kort i siste liten. Kun gåing til start og minst mulig belastning i hverdagen med sykling til og fra det meste.

1. Svært rolig start. Gå/jogg. Rett i. Er ca minuttet bak bestetid..
2 Tror jeg løper på strek, bjella ringer når jeg ser en stein..som jeg ikke finner på strek. Tar meg inn igjen etterhvert. Ok men likevel ca minuttet bak bestetid.
3. Kan løpe oppover. Nest best strekktid.
4. Har kommet litt igang og kan løpe jevnt. Tar det likevel veldig lugnt. Stort sett full kontroll.
5 God kontroll.
6. Leser og løper mot 7 et lite øyeblikk. Stemmer ikke og må korrigere. Dårlig gjennomføring inn i post.
7. Gjør det enkelt og har god kontroll med steiner og kurvebilde inn i post. Tar det veldig rolig på stien, begynner å kjenne vondt under fot.
8-Mål Vondt, tar det rolig. Løper 20 sek saktere en bestetid i innløpet....

Svært overasket over sluttid og plassering. Hadde aldri sett for meg topp ti plassering og bare 4 min bak vinner med dette løpet. Var bra teknisk men jeg løp ikke fort i det hele tatt. Mulig dette terrenget er det jeg behersker og liker aller best, med lite kurver, god oversikt og bra bunn. Sitter med en følelse av at jeg greit kunnet vunnet her på en normal dag. Så kjempefornøyd men likevel svært vond under fot etter løp. Kne greit nok! Usikker på løp imorgen.